Η ηλεκτρονική πλατφόρμα SpotAHome είναι ένας διαδικτυακός χώρος όπου μπορεί κάποιος να προβεί σε κρατήσεις για διαμονή στο εξωτερικό μακράς διάρκειας. Ενδιαφέρει κυρίως φοιτητές ή νέους που σκοπεύουν να διαμείνουν στο εξωτερικό για αρκετό διάστημα, είτε για σπουδές, εργασία ή άλλο σκοπό. Το SpotAHome ελέγχει προσωπικά προσφερόμενους χώρους (σπίτια, διαμερίσματα, υποστατικά κλπ) και δημιουργεί εικονικές βιντεο-ξεναγήσεις, περιλαμβάνοντας φωτογραφίες, αρχιτεκτονικά σχέδια και αληθείς περιγραφές για τους χώρους και τη γειτονιά, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους ενοίκους να έχουν μία πλήρη εικόνα πριν καν αφιχθούν στη νέα τους πόλη.

Το SpotAHome εγγυάται ότι το υποστατικό είναι ακριβώς όπως περιγράφεται στην πλατφόρμα. Με αυτό τον τρόπο, μειώνονται σημαντικά τυχόν προβλήματα επικοινωνίας και συνεννόησης μεταξύ των ιδιοκτητών και των ενδιαφερόμενων ενοίκων, προσφέροντας αξιόπιστη εξυπηρέτηση και μάλιστα σε διάφορες γλώσσες. Παράλληλα, το Spotahome παρέχει ασφάλεια πληρωμών, εφόσον ο ένοικος πληρώνει μόνο αφού ο ιδιοκτήτης επιβεβαιώσει την κράτηση και το SpotAHome πληρώνει τον ιδιοκτήτη μόνο αφού ο ένοικος εγκατασταθεί στο υποστατικό.

Το SpotAHome προς το παρόν λειτουργεί στις εξής πόλεις: Μαδρίτη, Λονδίνο, Βαρκελώνη, Μιλάνο, Βρυξέλλες, Παρίσι, Γρανάδα, Δουβλίνο, Βερολίνο, Σεβίλλη, Λυόν, Ντουμπάι, Μπιλμπάο και Βιέννη.

Οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων μπορούν πλέον να απολαμβάνουν έκπτωση 25% στις υπηρεσίες του Spotahome! Αφού διαλέξετε το υποστατικό που σας ενδιαφέρει στο www.spotahome.com, θα πρέπει να αναγράψετε τον ειδικό κωδικό που χρειάζεται στο 2ο βήμα της αίτησης. Όσοι κάτοχοι ενδιαφέρεστε για τον κωδικό, στείλτε μας e-mail στο youthcard@onek.org.cy με την ένδειξη «SpotAHome» και τον αριθμό της κάρτας σας.