Μια νέα εποχή για τον αθλητισμό αρχίζει στη Λάρνακα με τον 1ο Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. Ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με τους Events Specialists διοργανώνουν τον 1ο Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και στόχος είναι η δημιουργία του κορυφαίου μαραθωνίου στην Κύπρο, με συμμετοχή εξαίρετων προσωπικοτήτων από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στα πλαίσια του Μαραθωνίου, θα διεξαχθούν οι εξής Αγώνες Δρόμου:

  • Μαραθώνιος (42.195 χλμ)
  • Ημιμαραθώνιος δρόμος (21.095 χλμ)
  • 10 χιλιομέτρων
  • 5 χιλιομέτρων
  • κ.α.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, θέλοντας να στηρίξει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και να ενθαρρύνει τους νέους να λάβουν μέρος στο πολύ σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός, θα παρέχει δωρεάν σε κατόχους της Κάρτας μας από 4 εισιτήρια για τις πιο πάνω κατηγορίες αγώνων (σύνολο 16 εισιτήρια)!

Επομένως, αν ενδιαφέρεσαι να λάβεις μέρος στον 1ο Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική αίτηση μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2017. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από τα διαθέσιμα εισιτήρια, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Τέλος, χάρη στην ευγενή χορηγία των διοργανωτών, οι κάτοχοι της Κάρτας μας που θα λάβουν μέρος στο Μαραθώνιο και δεν θα εξασφαλίσουν τα δωρεάν εισιτήρια, θα μπορούν να έχουν έκπτωση 50% στην τιμή του εισιτηρίου που τους ενδιαφέρει. Για να εξασφαλίσετε την έκπτωση, στείλτε μας e-mail στο youthcard@onek.org.cy με την ένδειξη «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ – ΕΚΠΤΩΣΗ» για να σας στείλουμε τον κωδικό που θα χρειαστείτε. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά εδώ.