Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων έχει εξασφαλίσει 10 εισιτήρια για τις θεατρικές παραστάσεις του έργου «ΝΤΕΦΟΛ-Σμύρνη 1922», που θα ανεβάσει το «Θέατρο Ένα» (Λεωφ. Αθηνάς 4, 1016 Λευκωσία), κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου 2017. Η αξία κάθε εισιτηρίου ανέρχεται σε €15, τα οποία θα παραχωρηθούν ΔΩΡΕΑΝ σε κατόχους της Κάρτας μας.

Οι παραστάσεις ξεκινούν Σεπτέμβριο και θα έχουν ισχύ μέχρι τον Νοέμβριο 2017. Να σημειωθεί ότι όσοι κάτοχοι εξασφαλίσουν εισιτήριο, καλό θα είναι να κάνουν και τηλεφωνική προκράτηση για την παράσταση που τους ενδιαφέρει στο τηλ. 22348203.

Όσοι κάτοχοί μας ενδιαφέρονται για τα εισιτήρια, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail στο youthcard@onek.org.cy γράφοντας «Θέλω εισιτήριο«. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας – οι πρώτοι 10 που θα στείλουν e-mail, θα εξασφαλίσουν και τα εισιτήρια. Νοείται ότι οι νικητές θα πρέπει να είναι κάτοχοι της Κάρτας, την οποία θα πρέπει να παρουσιάσουν κατά την παραλαβή του εισιτηρίου τους.

Λίγα λόγια για το Έργο:

Διασκευή Αντρέα Χριστοδουλίδη από το βιβλίου του Δημήτρη Καραγιάννη, ΝΤΕΦΟΛ Σμύρνη 1922.

Το «ΝΤΕΦΟΛ» είναι ένα διήγημα-μαρτυρία για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών της αρχόντισσας της Ιωνίας, τη Σμύρνη. Παράλληλα όμως είναι ένα αφιέρωμα σε όσους χάθηκαν και σε όσους επέζησαν και βίωσαν τον ξεριζωμό και την προσφυγιά. Oι ήρωες της τραγικής αυτής ιστορίας, η Ιφιγένεια και ο Μενέλαος, θα ζωντανέψουν επι σκηνής, μέσω της θεατρικής διασκευής του διηγήματος, και θα παρασύρουν τους θεατές να αναβιώσουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι δύο νέοι προσπαθώντας να ξεφύγουν από τη φλεγόμενη Σμύρνη.