Νέος μεγάλος Διαγωνισμός αποκλειστικά για κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων. Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε ένα ολοκαίνουριο PlayStation 4, μαζί με 3 παιγνίδια PS4, εντελώς δωρεάν!

Πως μπορώ να λάβω μέρος;

Πανεύκολα. Μπες στη σελίδα της Κάρτας μας στο Facebook και κάνε like στη σελίδα. Ακολούθως, κάνε share το συγκεκριμένο post που αφορά στο διαγωνισμό στον τοίχο σου, ώστε να το δουν οι φίλοι σου. Όσες παραπάνω φορές κάνεις share, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες σου να κερδίσεις στην κλήρωση. Συμβουλή: μη διαγράψετε το share σας, τουλάχιστον μέχρι την κλήρωση.

Μέχρι πότε έχω προθεσμία να λάβω μέρος;

Ο διαγωνισμός θα παραμείνει ανοικτός μέχρι τις 23/07/2017 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 24/07/2017 στα γραφεία του Οργανισμού Νεολαίας στη Λευκωσία στις 10 το πρωί και θα είναι ανοικτή για το κοινό για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει. Το όνομα του νικητή θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα μας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κάρτας, ενώ επίσης θα δημοσιευθούν και φωτογραφίες κατά την παραλαβή του δώρου.

Σημείωση: Ο νικητής που θα αναδειχθεί μέσα από την κλήρωση θα πρέπει να είναι ήδη κάτοχος της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (είτε της απλής, είτε της φοιτητικής) ή να έχει υποβάλει αίτηση για να την αποκτήσει το αργότερο μέχρι τις 23/07/2017. Κατά την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα πρέπει να προσκομίσει μαζί και την κάρτα του για επιβεβαίωση. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο νικητής δεν είναι κάτοχος, θα επιλέγεται ο επόμενος από τον κατάλογο των επιλαχόντων.