Μετά από ευγενή παραχώρηση της ΕΔΟΝ, την οποία και ευχαριστούμε θερμά, έχουμε εξασφαλίσει 5 δωρεάν τριπλά εισιτήρια και για τις 3 βραδιές του Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5-7 Ιουλίου στη Λευκωσία.

Τα εισιτήρια θα παραχωρηθούν αποκλειστικά σε κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (είτε της απλής, είτε της φοιτητικής), οι οποίοι θα κάνουν like στη σελίδα μας στο Facebook και share τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, μέχρι την Κυριακή 02/07/17 τα μεσάνυχτα.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από τα εισιτήρια, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στα γραφεία του Οργανισμού Νεολαίας, τη Δευτέρα 03/07/17 στις 10:00 π.μ. και την οποία μπορεί να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται. Οι νικητές θα ανακοινωθούν από τη σελίδα μας.

Το 30ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ θα πραγματοποιηθεί κάτω από το σύνθημα «Με το βλέμμα στο μέλλον, αλλάζουμε το παρόν».

5 Ιουλίου: Η βραδιά ξεκινά με τους πολλά υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες Γιάννη Μαργάρη και Κασσιανή Λειψάκη. Στη συνέχεια, ακολουθεί μια μοναδική συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα με τις επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε.
6 Ιουλίου: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Ζουγανέλης με φορτίο στις αποσκευές τους το ερμηνευτικό τους ταλέντο, στήνουν μαζί μια απολαυστική συναυλιακή εμπειρία.
7 Ιουλίου: Η αυλαία θα πέσει με ένα ξεχωριστό και ανεπανάληπτο αφιέρωμα στα 80 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Λοΐζου. Μαζί στη σκηνή οι Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και με τη συμμετοχή της Ασπασίας Στρατηγού.

Για να δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, πατήστε εδώ.