Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώση μία νέα πανευρωπαϊκή έκπτωση! Ο συνεργάτης μας είναι το Hotel Express, το οποίο είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει εκπτώσεις σε κρατήσεις ξενοδοχείων σε πάνω από 140,000 ξενοδοχεία παγκοσμίως.

• Εκπτώσεις μέχρι και 60%
• 20% περίπου εξοικονόμηση σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο site κρατήσεων.
• Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής Ξενοδοχείου: αν κάνετε κράτηση μέσω του http://ho.hotel-express.com/eyca και μετά βρείτε χαμηλότερη τιμή για το ξενοδοχείο της επιλογής σας σε ανοικτό hotel booking site, σας επιστρέφεται η διαφορά. Για να δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με την Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, μπορείτε να επισκεφθείτε το http://ho.hotel-express.com/eyca#lowest

Άλλα ωφελήματα:

  • Sixt – Car Rental: εξοικονομήστε μέχρι και 20% σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων Sixt όταν κάνετε κράτηση μέσω του Hotel Express Online.
  • Dragonpass – Airport Lounge discount: εξοικονομήστε μέχρι και 50% στο εισιτήριο εισόδου για πάνω από 750 lounges αεροδρομίων παγκοσμίως όταν κάνετε κράτηση μέσω του Hotel Express Online. Τα συγκεκριμένα lounges συνήθως προσφέρουν snacks, αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά και δωρεάν Wi-Fi.
  • Sport Events 365: 5% έκπτωση σε όλα τα αθλητικά γεγονότα και άλλα shows παγκοσμίως, κάνοντας κράτηση μέσω του Hotel Express Online.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

Για να εξασφαλίσετε την έκπτωση, πηγαίνετε στο http://ho.hotel-express.com/eyca και εγγραφείτε στο site. Ο κωδικός που χρειάζεστε είναι travel-more-be-more. Εδώ είναι ένα link με τον κωδικό ήδη καταχωρημένο http://ho.hotel-express.com/eyca?key=travel-more-be-more#signup.

EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ 5 ΕΥΡΩ

Μεταξύ 29 Ιουνίου και 30 Σεπτεμβρίου υπάρχει ένα επιπλέον όφελος: έκπτωση 5 ευρώ για την πρώτη κράτηση. Για να πάρετε το σχετικό εκπτωτικό κουπόνι, εγγραφείτε εδώ http://ho.hotel-express.com/eyca μεταξύ των πιο πάνω ημερομηνιών. Ακολούθως, θα λάβετε τον σχετικό κωδικό στο email σας εντός λίγων ημερών, το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2017 (η κράτηση πρέπει να γίνει μέχρι αυτή την ημερομηνία, η διαμονή μπορεί να είναι οποτεδήποτε).