Πρόκειται για ένα 7ήμερο course με τους κορυφαίους ακαδημαϊκούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες, οι οποίοι θα βρίσκονται εδώ για να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις την επιχείρησή σου!

Αν είσαι ένας νέος που θέλει να ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα και όχι με μία συνηθισμένη εργασία ρουτίνας, τότε αυτό το καλοκαίρι μπορείς να αποκτήσεις μια εμπειρία που θα βοηθήσει σημαντικά στο ξεκίνημά σου! Το LeanStart είναι ένα σεμινάριο 7 ημερών, που απευθύνεται σε νέους με μεγάλα σχέδια για το μέλλον τους. Η ομάδα του LeanStart που αποτελείται από επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες και startup mentors θα σε καθοδηγήσει στο δρόμο του κτισίματος της δικής σου επιχειρηματικής επιτυχίας.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο IDEA Innovation Centre της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία και θα διαρκέσει από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €275 και περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες, one-to-one mentorship, καθώς και τελετή επίδοσης των σχετικών πιστοποιητικών συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες για το LeanStart, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.theleanstart.com.

Στα πλαίσια αυτά, 2 τυχεροί κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το LeanStart 2017 εντελώς δωρεάν! Επομένως, αν ενδιαφέρεσαι να λάβεις μέρος στο event αυτό και είσαι κάτοχος της Κάρτας μας, συμπλήρωσε τη σχετική Αίτηση και παράλληλα στείλε μας ένα e-mail στο youthcard@onek.org.cy μέχρι τις 31/05/2017. Σε περίπτωση που λάβουμε υπεράριθμο αριθμό αιτήσεων, η επιλογή θα γίνει μέσα από κλήρωση.