Νέος μεγάλος Διαγωνισμός αποκλειστικά για κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων. Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε ένα ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Tab A6 10.1, εντελώς δωρεάν! Θα κληρωθούν 2 tablets, χρώματος άσπρου.

Πως μπορώ να λάβω μέρος;

Πανεύκολα. Μπες στη σελίδα της Κάρτας μας στο Facebook και κάνε like στη σελίδα. Ακολούθως, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο σχετικό post του Διαγωνισμού και απάντησε σε δύο πανεύκολες ερωτήσεις. Αυτό ήταν! Κάθε συμμετέχοντας αρκεί να ακολουθήσει τη διαδικασία αυτή μόνο μια φορά, δεν χρειάζεται περισσότερες.

Μέχρι πότε έχω προθεσμία να λάβω μέρος;

Ο διαγωνισμός θα παραμείνει ανοικτός μέχρι τις 28/02/2017 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 01/03/2017 στα γραφεία του Οργανισμού Νεολαίας στη Λευκωσία στις 10 το πρωί και θα είναι ανοικτή για το κοινό για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κάρτας, ενώ επίσης θα δημοσιευθούν και φωτογραφίες κατά την παραλαβή των δώρων τους.

Σημείωση: Οι 2 νικητές που θα αναδειχθούν μέσα από την κλήρωση θα πρέπει να είναι ήδη κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (είτε της απλής, είτε της φοιτητικής) ή να έχουν υποβάλει αίτηση για να την αποκτήσουν το αργότερο μέχρι τις 28/02/2017. Κατά την παραλαβή των δώρων τους, οι νικητές θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί και την κάρτα τους για επιβεβαίωση. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι οι νικητές δεν είναι κάτοχοι, θα επιλέγεται ο επόμενος από τον κατάλογο των επιλαχόντων.