Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός αποκλειστικά για κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων. Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε ένα ολοκαίνουριο Samsung Galaxy S7 Edge, εντελώς δωρεάν! Θα κληρωθούν 2 κινητά, ένα μαύρο και ένα χρυσό.

Πως μπορώ να λάβω μέρος;

Πανεύκολα. Μπες στη σελίδα της Κάρτας μας στο Facebook και κάνε like στη σελίδα. Ακολούθως, κάνε share το συγκεκριμένο post που αφορά στο διαγωνισμό στον τοίχο σου, ώστε να το δουν οι φίλοι σου. Όσες παραπάνω φορές κάνεις share, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες σου να κερδίσεις στην κλήρωση. Συμβουλή: μη διαγράψετε το share σας, τουλάχιστον μέχρι την κλήρωση.

Μέχρι πότε έχω προθεσμία να λάβω μέρος;

Ο διαγωνισμός θα παραμείνει ανοικτός μέχρι τις 31/12/2016 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 02/01/2017 στα γραφεία του Οργανισμού Νεολαίας στη Λευκωσία στις 10 το πρωί και θα είναι ανοικτή για το κοινό για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κάρτας, ενώ επίσης θα δημοσιευθούν και φωτογραφίες κατά την παραλαβή των δώρων τους.

Σημείωση: Οι 2 νικητές που θα αναδειχθούν μέσα από την κλήρωση θα πρέπει να είναι ήδη κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (είτε της απλής, είτε της φοιτητικής) ή να έχουν υποβάλει αίτηση για να την αποκτήσουν το αργότερο μέχρι τις 31/12/2016. Κατά την παραλαβή των δώρων τους, οι νικητές θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί και την κάρτα τους για επιβεβαίωση. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι οι νικητές δεν είναι κάτοχοι, θα επιλέγεται ο επόμενος από τον κατάλογο των επιλαχόντων.