Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων έχει εξασφαλίσει για 25 κατόχους της Κάρτας μας δωρεάν εισιτήρια για τη σειρά διαλέξεων «Life Changing Ideas: Inspiration through Work Life Experiences«. Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα ετήσια σειρά διαλέξεων από παγκοσμίου κύρους ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, επώνυμους κ.α. σε σχέση με τα τελευταία νέα σε θέματα διοίκησης και επιχειρηματικότητας.

Στη φετινή σειρά διαλέξεων θα λάβουν μέρος 6 βραβευμένες προσωπικότητες, οι οποίες θα επιχειρήσουν να μεταδώσουν τις γνώσεις, εμπειρίες και καινοτόμες πρακτικές τους προς όσους θα τις παρακολουθήσουν. Πιο συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι εξής διαλέξεις:

  • 12/10/2017: MICHAEL JACOBIDES, Professor of Strategy, London Business School
  • 02/11/2017: PANOS A. PANAY, Vice President for Innovation and Strategy, Berklee
  • 11/01/2018: SIMON MAJUMDAR, Cook, Author and Broadcaster, Food Critic, Iron Chef USA
  • 22/02/2018: JERRY PROCHAZKA, Chief Human Resources Officer, Wargaming
  • 12/04/2018: PETER HINSSEN, Serial Entrepreneur, Advisor, Partner at Nexxworks
  • 31/05/2018: RIO FERDINAND, Celebrity Athlete, Former Football Player at Manchester United FC

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα καθώς και περισσότερα στοιχεία για τους ομιλητές και τη φιλοσοφία του Life Changing Ideas. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://ideas.unic.ac.cy/ ή τη σελίδα του LCI στο Facebook.

Όλες οι διαλέξεις θα αρχίζουν στις 18:30 και θα πραγματοποιηθούν στο Cine Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Όσοι κάτοχοι της Κάρτας μας ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την Αίτηση Συμμετοχής μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2017.